IPOS Vatroservis

Početna / O Nama

O Nama

Kompanija Ipos-Vatroservis osnovana je 1992. godine kao privatno preduzeće za proizvodnju, projektovanje, inženjering i pružanje usluga u oblasti zaštite od požara.
Tokom više od dvadeset pet godina poslovanja izgradili smo imidž pouzdanog i odgovornog partnera, koji svojom stručnom i tehničkom podrškom, uz primenu važećih standarda, garantuje kvalitet obavljanja poslova iz oblasti zaštite od požara i bezbednosti I zdravlja na radu.
Kompanija je proširila svoju delatnost i prilagodila je potrebama korisnika, tako da se danas, pored poslova ispitivanja i servisiranja protivpožarnih aparata i opreme bavimo i projektovanjem, obukom zaposlenih, izradom pravilnika i elaborata iz oblasti ZOP, kao i konsultantskim poslovima u oblasti ZOP i bezbednosti I zdravlja na radu.
Usluge pružamo kako u servisu, tako i na terenu.
Za obavljanje usluga posedujemo važeće odobrenje MUP-a Republike Srbije, br. 02-217-403.
Naši korisnici ne moraju da brinu o zakonskim rokovima.
Mi vodimo računa o tome da se mere i radnje iz oblasti bezbednosti i zaštite od požara, kao i bezbednosti i zdravlja na radu obavljaju na vreme i o tome obaveštavamo naše korisnike.
Naš osnovni cilj je da prevencijom i brigom o korisnicima sprečimo nastajanje štete prouzrokovane požarom i zaštitimo živote i zdravlje zaposlenih.
Zbog toga smo potpuno posvećeni dostizanju zajedničkog cilja – kreiranju bezbednog radnog okruženja za ostvarivanje punog poslovnog potencijala.

Fokusirajte se na primarnu delatnost i budite najbolji u svom poslu.

Nama prepustite brigu o bezbednosti ljudi i imovine.