IPOS Vatroservis

Početna / O Nama

O Nama

Preduzeće Ipos-Vatroservis osnovano je 1992. godine kao privatno preduzeće za proizvodnju, projektovanje, inženjering i pružanje usluga u oblasti zaštite od požara.
Tokom više od dvadeset pet godina poslovanja izgradili smo imidž pouzdanog i odgovornog partnera, koji svojom stručnom i tehničkom podrškom, uz primenu važećih standarda, garantuje kvalitet obavljanja poslova iz oblasti zaštite od požara i bezbednosti I zdravlja na radu.
Preduzeće je proširilo svoju delatnost i prilagodilo je potrebama korisnika, tako da se danas, pored poslova ispitivanja i kontrolisanja protivpožarnih aparata i opreme bavimo i projektovanjem, obukom zaposlenih, izradom pravilnika i elaborata iz oblasti ZOP, kao i konsultantskim poslovima u oblasti ZOP i bezbednosti I zdravlja na radu.
Usluge pružamo kako u servisu, tako i na terenu.
Za obavljanje poslova posedujemo važeća odobrenja MUP-a Republike Srbije, i to
• rešenje o utvrđivanju ispunjenosti uslova za obavljanje poslova kontrolisanja mobilnih uređaja za gašenje požara br. 217-243/20
• rešenje o utvrđivanju ispunjenosti uslova za obavljanje poslova kontrolisanja instalacije hidrantske mreže br. 217-242/20
Naši korisnici ne moraju da brinu o zakonskim rokovima.
Mi vodimo računa o tome da se mere i radnje iz oblasti zaštite od požara, kao i bezbednosti i zdravlja na radu obavljaju na vreme i o tome obaveštavamo naše korisnike.
Naš osnovni cilj je da prevencijom i brigom o korisnicima sprečimo nastajanje štete prouzrokovane požarom i zaštitimo živote i zdravlje zaposlenih.
Zbog toga smo potpuno posvećeni dostizanju zajedničkog cilja – kreiranju bezbednog radnog okruženja za ostvarivanje punog poslovnog potencijala.

Fokusirajte se na primarnu delatnost i budite najbolji u svom poslu.

Nama prepustite brigu o bezbednosti ljudi i imovine.